Voopoo Drag 4 177w Kit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1547 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1547 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 30.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Sızdırmaz Uforce-L Tank ile mükemmel bir şekilde bir araya gelen 5W-177W maksimum çıkış aralığında Ateşleyen Yepyeni Voopoo Drag 4.

Daha Fazla Detaylar

3,095.00 TL

- +

Marka: Voopoo

 
Açıklama

Sızdırmaz Uforce-L Tank ile mükemmel bir şekilde bir araya gelen 5W-177W maksimum çıkış aralığında Ateşleyen Yepyeni Voopoo Drag 4 Mod Başlangıç Kiti ile tanışın. Voopoo Drag 4 Kit, Dual 18650 pillerle çalışır ve tüm güçlü modlarını kullanmanıza izin verecek son derece akıllı GENE Chipset ile donatılmıştır. Drag 4, dayanıklı çinko alaşımı, deri, masif ahşap unsurlar ve doğal reçine ile tasarlanmıştır. Her Cihazın görünümü benzersizdir ve her Drag kullanıcısının benzersizliğini ve asil mizacını gösterir. Ayrıca İyileştirilmiş deri, gövdeyi kavramayı daha rahat hale getirir ve şık tasarım, hafif küçük düşme ve düşmelere karşı koruyarak dayanıklılığı artırır ve gelişmiş cihazların hasar görmesini önler. Çip içinde. C şeklindeki manyetik pil kapağının takılması ve çıkarılması kolaydır ve mod ile yakından bağlantılı olabilir. Voopoo Drag 4, muhteşem PnP Coil Serisi ile uyumludur. Tüm bu harika özellikleri entegre etmek, kullanıcının sorunsuz bir elektronik sigara deneyimi yaşamasını sağlar.

Uyumlu Coil  >  Voopoo PnP Coil

voopoo drag 4 renkler

Tüm efsanelerin üzerinde DRAG 4, en iyi vaping deneyimini sunan profesyonel ve uzun süreli performansa sahip klasik ve yıldız bir moddur.

Çoklu Atomizasyon Yenilikleri Yüksek Kaliteli Elektronik Sigara Gerçekleştiriyor

UFORCE - L TANK: UFORCE - L ATOMIZER, üstten üç hava girişi bulunan VOOPOO FIRST PnP atomizeridir. Hava akış yönlerini dengeler ve hava akışının geçişini artırarak hava akışını daha pürüzsüz hale getirir ve kullanıcılara zengin ve hassas bir tat sunar. Üst hava girişleri ayrıca tankın içindeki ve dışındaki basıncın dengelenmesini sağlar, böylece zayıf atomize edilmiş e-sıvı ve yoğuşma, cihaz şiddetli bir şekilde sallandığında bile sıkıca depolanabilir.
Çift Bir Arada PnP Bobin: Isıtma gereçleri ikiden üçe çıkarıldığında, bobin ısıtma hızını etkili bir şekilde hızlandırabilir ve birim zamanda daha fazla ısı toplayabilir, bu da atomizasyon verimliliğini büyük ölçüde artırır. Bu yenilikle, bobin her e-sıvıyı mükemmel ve tam olarak atomize edebilir ve mükemmel bir şekilde zengin bir lezzet ve hassas bir tat sunar. Böylece bobin, likit tüketiminden tasarruf sağlayabilir ve güç çıkışını %10 azaltabilir. Bununla birlikte, kullanıcı yüksek watt ayarıyla vape yapmayı seçerse, %20 daha fazla nefes alabilir.

Klasik DRAG MOD görünümünü sürdüren ve geliştiren DRAG 4, çinko alaşımı, deri, masif ahşap unsurlar ve doğal reçine ile tasarlanmıştır. Her DRAG 4, her DRAG kullanıcısının benzersizliğini ve asil mizacını gösteren, görünüşte benzersizdir. Yükseltilmiş deri, gövdeyi kavramayı daha rahat hale getirir ve deliksiz tasarım, iç kısmın tozlanmasını önleyerek dayanıklılığı artırır. C şeklindeki manyetik pil kapağının takılması ve çıkarılması kolaydır ve cihaz yanlışlıkla düşürülse bile modla yakından bağlantılı olabilir, dayanıklıdır ve düşmeye karşı dayanıklıdır.

Sektörün en yüksek standardı olan 5V/3A şarjı ile DRAG 4, beklemeyi beklemekten kurtarır ve vaping keyfini büyük ölçüde uzatır. Dahice enerji tasarrufu sağlayan ECO modu altında, pil ömrü de en az %10 artırılabilir, bu da servis süresini büyük ölçüde uzatır.

Yükseltilmiş Etkileşim Tasarımları DRAG 4'ü Daha Kullanıcı Dostu Hale Getiriyor

Çok işlevli anahtar, kullanıcıların watt değerini kilitlemek, cihazı kilitlemek veya kendi isteklerine göre gücü kilitlemek için QS kilidini tanımlamaları için kullanılabilir. Ayrıca, işlev tuşlarını ayıran yükseltilmiş UI arabirimi, kullanıcıların yanlışlıkla dokunmanın neden olduğu istenmeyen tutuşmayı önlemesini, güven vermesini ve enerji tasarrufu yapmasını sağlar.

Yeni TC modu, yaygın olarak kullanılan dört ısıtma teli malzemesini, Ni200, Tl, SS316 ve SS43'ü doğru bir şekilde tanımlar ve ardından sıcaklıklarını en çok önerilen aralığa ayarlayarak DIY kağıtların özel ihtiyacını tam olarak karşılar.

Paket İçeriği

1x Drag 4 cihaz
1x UFORCE-L Tank 
1x PnP-TW20 (0.2Ω) Coil
1x PnP-TW15 (0,15Ω) Coil
1x Cam Kap (5.5ml)
1x Silikon Kauçuk Paketi
1x C Tipi Kablo
1x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

çok iyi

Çok iyi, sevimli ve güzel

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu