Vgod Apple Bomb Iced Salt Likit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 375 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 375 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Iced Apple Bomb, tatlı şekerlenmiş ekşi elma kuşağının zengin ekşi ekşiliğine ilerleyen ve pürüzsüz buzlu bir mentol ile biten, çekişin başlangıcında sulu bir Granny Smith elmasının çok katmanlı bir patlamasıdır.

Daha Fazla Detaylar

750.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Vgod

 
Açıklama

VGOD SaltNic ICED Apple Bomb, buzlu ve havadar bir şeydir, özellikle üç katmanlı aromalarla doyurulduğunda, sıcak gün istekleriniz için idealdir. Özenle ve beklentilerinizin keskin bir şekilde anlaşılmasıyla hazırlanmış, VGOD tarafından sunulan ICED Apple Bomb salt nikotin e-likit, sizi en üst düzeyde tatminsiz bırakmayacak yüksek kaliteli bir patlamadır.

Birincil Tatlar: Elma, Şeker, Mentol

Şişe Boyutları: 30ml

Nikotin Oranı: 25mg ve 50mg

VG/PG: %50 VG / %50 PG

Çeşitli elmalardan oluşan smoothie, buhara vururken yolunuzu açacak. Elma demlenmiş damlalar ağzınızdan sular akıyor ve gözleriniz o ekşiden tatlıya kadar parlıyor. Inhale, bir sonraki akış boğazınıza çarpmadan önce size elma posası ile yoğun bir şekilde davranır. Nefes verirken mutlu tat tomurcuklarınızla oynarken susuzluğunuzu serin bir şekilde tamamen gideren mentol budur.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 18

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu