Vaporesso Sky Solo Plus 8ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 525 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 525 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 10.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,050.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Sky Solo Plus Kit, buhar üretimi için üretilmiş bir elektronik sigaraya sorunsuz sahip olmanın güvencesidir. Tamamen otomatikleştirilmiş elektronik sigara, maksimum zevk için minimum çalışma ile sağlanır. Sky Solo Plus Kit, tüp formatında, hepsi bir arada, kullanımı basit ve mükemmel özerklik sunan bir elektronik sigaradır.

Sky Solo Plus Kit, aslında 3000 mAh'lik iyi bir pile sahiptir ve likiti 8 ml'ye kadar tutabilen entegre bir temizleyiciye sahiptir. Basitleştirilmiş bir aşırı doldurma ile, ağızlığın vidasını sökmek yeterince basittir.

Vaporesso'nun GT Core serisinin tüm coilleriyle tamamen uyumlu olan kit, maksimum buhar için iyi bir ısıya sahip olma garantisi olan 0.18Ω'luk 2 GT Meshed Coil ile birlikte teslim edilir.

Sky Solo Plus Kit, coil için maksimum 91 watt olan gücü otomatik olarak yönetir. Vaper'ın vape için yalnızca bir düğmesi vardır. Daha basit ve daha sezgisel olamaz.

Sky Solo Plus Kit, Vaporesso tarafından yapılmıştır.

Kutu İçeriği

1 x SKY Solo Plus Kit
2 x GT Meshed Coil 0.18Ω
4 x O-ring
1 x USB kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Garanti kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Hızlı kargo

Orjinal

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu