Vaporesso XROS 3 Mini Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,350.00 TL

- +

 
Açıklama

Vaporesso'nun 'çapraz' olarak telaffuz edilen XROS 3 Mini Pod Kiti ve XROS 3, XROS serisindeki en yeni ve en iyi podu ve MTL'den RDL'ye deneyimler için harika bir seçimdir. Tüm XROS kartuşlarıyla uyumlu yeni 0,6ohm kartuş ve PULSE MODU ile MTL&RDL'nin sınırlarını zorlayın. COREX ısıtma teknolojisi, gelişmiş lezzet ve artırılmış dayanıklılığın sınırlarını zorluyor. Geliştirilmiş ağızlık ve neon pil göstergesi, hem tasarımın hem de dayanıklılığın sınırlarını zorluyor.

 

Uyumlu Kartuş > Vaporesso XROS Kartuş

 

Tüm Xros serisi kartuşlar ile uyumludur

xros kartuş

Temel deneyimi geliştirmek amacıyla XROS kartuş platformuna yeni 0.6ohm ve 1.0ohm eklendi. Ayrıca tüm XROS kartuş serisi ile uyumludur.

1000mAh yüksek yoğunluklu pil ile XROS 3 içindeki PULSE MODE, gücünü ve lezzetini artırır. Yeni 0,6 kartuş ile bile sürekli olarak sağlam bir deneyim sağlayabilir. Çok sayıda XROS kartuşuyla, hassas hava akışı ayarı sayesinde Sıkı MTL'den Gevşek MTL'ye ve Kısıtlı DTL'ye geçebilirsiniz.

Yenilikçi COREX ısıtma teknolojisinin Morph-Mesh yapısı daha hızlı ve eşit ısıtma sağlar. Buharlaşma Verimlilik Oranını yüzde elli artırarak ilk nefesten son nefese kadar tat hassasiyeti sağlar. COREX pamuğu, geliştirilmiş sıvı dağıtımı için daha kabarıktır, yetersiz sıvı kaynağının neden olduğu yanık tadı azaltır ve kartuşun ömrünü yüzde 50 uzatır.

Yuvarlak bir kenarın yukarıdan aşağıya uygulaması, kaliteli, çağdaş bir görünüm ve rahat bir el hissi sağlar. Ağızlık, dudaklara daha iyi oturması ve daha gerçekçi bir MTL hissi sağlaması için düzleştirilmiştir.

XROS 3 Mini renkleri

Paket içeriği

Vaporesso XROS 3 Mini Pod

0,6 ohm XROS 3 Mesh Kartuş

C Tipi şarj kablosu

Kullanım kılavuzu ve Garanti belgesi

Hatırlatma kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

EN GÜZEL POD

Bir aydır bu siteden aldığım UWELL Crown D Pod cihazını kullanıyorum, likit akıtma problemleri yüzünden bezmiştim zira bir puf bile aldığınızda coil altında likit izleri beliriyordu, bu cihazı aldım ve hayatımın en mantıklı parasını harcadım sanırım, sipariş verirken yanında yedek coilleri de eklemeyi unutmayın, şiddetle tavsiye ederim :)

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

Tek kelimeyle mükemmel, ve güvenilir.

Cihazdan iki adet aldım, son stoktu zaten. Sorunsuz bir şekilde gönderimi sağlandı, cihaz üzerine konuşmaya bile gerek yok mükemmel çok kaliteli bir cihaz. Stok bulursanız asla kaçırmayın derim tek kelimeyle harika, tuş vs yok likiti doldur ve devam, çok kompakt ve tasarımı mükemmel. Yabancı forumları ve redditi çok araştırmıştım almadan, kapıda ödeme hizmetide sunuyorlar. Ben çok memnun kaldım, teşekkür ederim sürekli alışveriş yapacağım.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

Mükemmel bir makine

Ben 2 tane aldım 3 günde geldi alırken tereddüt ettim açıkcası ama bir sorun yaşamadım jelatinli kapalı kutu geldi kutu üzerinde gizli karekod vardı kazıyıp kameraya okutunca resmi sitesine attı orjinal olduğuna enim oldum makina çok iyi zaten youtubedan incelemelerini izlemiştim sizde izleyin bence boyutu küçük olmasına rağmen 1000 mah olması beni çok şaşırttı almanızı öneririm

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu