Uwell Caliburn X Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 937 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 937 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 18.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

850mAh dahili pil ile güçlendirilmiş Uwell Caliburn X pod daha iyi bir lezzet sunumu için caliburn g/g2 serisi coilleri ile birlikte çalışır.

Daha Fazla Detaylar

1,875.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn X pod kit kullanımı kolay olduğu ve MTL (Ağızdan Akciğere) tarzı bir nefes verdiği için yeni başlayanlar için iyi bir seçenektir. 850mAh dahili pil ile güçlendirilmiş, şarjlar arasında daha uzun süre vape yapabilirsiniz. Her kit, önceden takılmış bir mesh coili ve daha iyi lezzet için bir yedek içeren bir Uwell Caliburn X doldurulabilir kartuş içerir.

 

Uyumlu Kartuş

Uwell Caliburn X Kartuş

Uyumlu Coil

Uwell Caliburn G Coil  - Uwell Caliburn G2 Coil

uwell caliburn x renkler

Caliburn X Uwell, iki saniye içinde beş kez tıklayarak cihazı açmak için kullanılan tek bir düğmeye sahiptir. Bu, karmaşık menülerde gezinme ihtiyacını ortadan kaldırır. Nefes alma aktivasyonu sayesinde, başlamak ağızlığa üflemek kadar basittir. Vape'niz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmayı tercih ederseniz, çekiliş yapmak için düğmeyi de kullanabilirsiniz. Bu kit, ilk nefesten son nefese kadar tutarlı lezzet ve buhar üretimi sağlamak için sabit bir watt kullanır. Watt ve pil ömrü gibi ilgili bilgileri göstermek için cihazın ön tarafında küçük bir ekran bulunur. Bu kitte de küçük bir pencere var, böylece kapsülde ne kadar e-likit kaldığını daha iyi görebilirsiniz.

caliburn x tuş işlevleri

Caliburn X Kartuş, karışıklığı azaltmak için üstten doldurma tasarımına sahiptir, yani seçtiğiniz likit ile doldurmak için onu cihazınızdan çıkarmanız bile gerekmez. Bu bölmeye yerleştirilmiş Uwell Caliburn x coil 0,8 Ohm'luk bir coil var, böylece hemen buharlama yapmaya başlayabilirsiniz, ayrıca yedek bir 1.2 Ohm seçeneği. 0,8 Ohm coil, 1,2 Ohm versiyonundan biraz daha fazla buhar üretecektir, ancak her ikisini de 50/50 ve yüksek PG likitle eşleştirmenizi öneririz. Kitin ayarlanabilir hava akışı özelliği size daha sıkı veya daha gevşek bir çekiş seçeneği sunar, böylece size en uygun olanı deneyebilir ve görebilirsiniz.

caliburn x hava ayarı

Sadece bir tuşa sahip olan Caliburn X, daha önce hiç vaping yapmamış olsanız bile kullanımı kolaydır yorumu yapabiliriz. Kitinizi açmak, bir güç seviyesi seçmek ve vaping başlatmak için bu düğmeyi kullanabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, düğmeye beş kez basarak kiti kilitleyin. Kilidi açıldığında, sadece ağızlıktan nefes alarak da vape yapabilirsiniz. Bu nefes alma aktivasyonu ve kitin oluşturduğu az miktarda buhar, Uwell Caliburn X'in bir sigaraya çok daha yakın hissettirdiği anlamına gelir. Aynı zamanda, mesh coiller daha iyi bir lezzet deneyimleyeceğiniz anlamına gelir.

Paket içeriği

Uwell Caliburn X Pod
Caliburn X Kartuş
UN2 Meshed-H 0.8 Ohm Caliburn G Coil
UN2 Meshed-H 1.2 Ohm Caliburn G2 Coil
Type-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (7)
Müşteri Meral | 2023-11-21 01:07:00

Bu üründe NBA'de vg/pg 60/40 N9mg kullanılır mı

Müşteri Hizmetleri

Evet kullanabilirsiniz.

Müşteri İlkay | 2023-11-20 21:20:48

Satıştaki ürün kaç ml'dir?

Müşteri Hizmetleri

3ml

Müşteri Serkan Keleş | 2023-10-18 09:51:03

Daha önce aldığım Uwell Caliburn X Pod için coil almak istiyorum. 0,8 - 1,0 ve 1,2 seçeneklerinden hangisini tercih etmeliyim? Ve Uwell Caliburn X Pod için uygun coil varsa linkini atma şansınız var mı?

Müşteri Hizmetleri

0,8ohm G Coil kullanabilirsiniz > https://www.pmturkey.net/uwell-kartus/885-uwell-caliburn-g-coil.html

Müşteri Alper | 2023-09-12 02:49:15

2ml versiyon mu 3ml versiyon mu satıştaki ürün?

Müşteri Hizmetleri

3ml stoklarımızda mevcuttur.

Müşteri Elanur | 2023-09-10 11:28:40

Değerlendirme kısmını bulamadığım için buraya yazmak istedim. Ürün harika lilac purple rengini bulmakta zorlanıyordum. Tereddütlerim vardı satın almadan önce WhatsApp üzerinden tüm sorularımı itinayla yanıtladılar. Ürün sıfır jelatiniyle ve kazınan özel koduyla beraber geldi. Tankı ise 3ml zor bulunan bir şey. Harikalar hemen kargoya verildi kesinlikle tavsiye ederim gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz dürüst satıcı, her şey için teşekkür ederim

Müşteri Hizmetleri

Teşekkürler, üye girişi yaparak siparişlerim kısmında yer alan satın aldığın ürünlere veya ürün sayfasında alt kısımda yorum bölümünde ( https://www.pmturkey.net/uwell/1464-uwell-caliburn-x-pod.html ) yorum yapabilirsiniz. Teşekkürler

Müşteri Salih ŞENER | 2023-05-09 11:49:08

Taksit seçenekleri hakkında bilgi alabilir miyim ?

Müşteri Hizmetleri

Taksitli satışımız yoktur.

Müşteri Mert Serçek | 2023-03-25 14:11:55

Ben bu üründen satın aldım. yedek kartuş almama gerek var mı yoksa coil değiştirmem yeterli mi

Müşteri Hizmetleri

Coil değişimi yeterli olacaktır. Yedek kartuş, aroma karışmaması için farklı likit ile kullanmak için yedek olarak alınabilir.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 4.75 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Güzel

Daha önce midnight purple rengini almıştım. Kendi hatamla bozduktan sonra şimdi Moonlight Silver rengini aldım. Siparişimin ertesi günü teslim aldım.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

İlk pod deneyimim

İlk defa pod deneyimi için doğru tercih diye düşünüyorum. çok yönlü uzun ömürlü bir cihaz. ilk başta biraz sıkıntı yaşadım fakat sıkıntının sebebi benim sanırım düğmeye basarak çekmeye çalıştım biraz fokurdama oldu ve ağızıma likit geldi. Şimdilik her şey yolunda.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

uwell caliburn x

Ürün hızlıca sorunsuz bir şekilde ulaştı. Poda yeni başladım. Başlangıç için fena bir ürün olarak durmuyo kullanması basit. öneririm

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

Uwell caliburn x pod

Ürün elime çok hızlı bir şekilde ulaştı, kapalı bir kutuda jelatinli olarak geldi 1 haftadır kendi evyap salt likit lerimi tüketiyorum sonuç mükemmel ben 1 ohm coil ile içimi sevdim onu ayrı olarak almıştım, kartuslarin 3 ml olması da çok iyi pod mod turkey den güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu