Uwell Caliburn GK2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 835 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 835 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 16.70 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,670.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn GK2 Pod

CALIBURN GK2, KOKO PRIME serisinin yükseltilmiş versiyonudur. Cyberpunk, steampunk ve fütüristiğin mükemmel bir birleşimidir. Kavisli cam üzerindeki Uwell KOKO şeklindeki ışık çubukları göz kamaştırıcı bir şekilde parlıyor. Işık ve titreşim işlevleri, gazetelerle iletişim kurmanın yeni yollarını sağlar. Işık, farklı güç seviyelerinde farklı renklerde parlar. Ve cihaz çeşitli durumlarda titrer. İki tasarım sayesinde, gazeteler daha iyi bir etkileşimli deneyime sahip olacak. Kartuşunun alt kısmında ince ayarlı bir hava akışı çarkı vardır ve 3 Caliburn G serisi coillerle uyumludur (0.8/1.0/1.2ohm). Yalnızca 45,2 g toplam ağırlık ve birlikte verilen kordon ile Caliburn GK2'yi taşıması çok kolaydır.

 

Uyumlu Coil ve Kartuş

Uwell Caliburn G2 Kartuş  -  Uwell Caliburn G2 Coil  -  Uwell Caliburn G Coil

uwell gk2 renkler

Nefes aktivasyonuna sahip olan GK2, buharlamaya başlamadan önce fazla kurulum gerektirmez. Kartuş dolduğunda ve pil şarj edildiğinde, bu kiti etkinleştirmek için ağızlıktan nefes almanız yeterlidir. Nefes alma aktivasyonu ve gizli buhar üretiminin birleşimi, GK2'nin bir sigaraya daha yakın hissettirdiği anlamına gelir. Daha sıkı veya daha gevşek bir nefes almak için hava akışını açıp kapatarak vape hissini kişiselleştirebilirsiniz.

caliburn gk2 vision renkler

Her G2 kartuş 2 ml'ye kadar likit alabilir ve istediğiniz herhangi bir aroma ile eşleştirilebilir. Ağızlığı kolayca çıkarmanıza ve büyük bir doldurma portunu ortaya çıkarmanıza izin veren geçmeli tasarım sayesinde yeniden doldurma basittir. Vidasız tasarım sayesinde bobinlerin takılması da kolaydır ve hızlı ve temiz bir şekilde yenisiyle değiştirebilirsiniz. E-likit söz konusu olduğunda, 50/50 e-likit veya yüksek PG seçeneği öneriyoruz, yumuşak bir boğaz vuruşu arıyorsanız, güzel salt likitler popüler bir seçimdir.

Siz çekim yaparken led parlar, bu aynı zamanda renge göre bir güç seviyesi göstergesidir. Çekim 8 saniyeden uzun sürerse, 5 kez yeşil renkte parlayacak ve çıkışın durduğunu bildirmek için 2 dalga titreşim gönderecektir.

uwell gk2 pod parçaları

Coil Değişimi

a. Kullanılmış coili cihazdan dışarı çekin. Yeni bir coil ile yerleştirin.
b. Kuru yanmayı önlemek için lütfen likit doldurulduktan sonra 10 dakika bekletin.

Güç göstergesi

Vaping sırasında, %60'tan fazla pil seviyesini göstermek için yeşil renkte, %30 - %60 pil seviyesini belirtmek için mavi renkte ve %30'dan az pil seviyesini göstermek için kırmızı renkte parıldayan. Sürekli kırmızı renkte yanıp sönüyorsa ve 3 aves titreşim veriyorsa, yetersiz güç anlamına gelir ve cihaz çıkışı durdurur.

Kartuş göstergesi

a. Kartuş çıkarıldığında, aynı zamanda mevcut pil seviyesi göstergesi olan renklerde titreyecektir.
b. Kartuş takıldığında, mevcut pil seviyesi göstergesi olan renklerde titreyecek ve 1 dalga titreşim gönderecektir.

Şarj etmek

Bir şarj kablosu bağlanır bağlanmaz, renklerde parıldar ve 2 dalga titreşim gönderir, renk aynı zamanda mevcut pil seviyesi göstergesidir: kırmızı, %30'dan az, mavi %30-60 arası, yeşil %60 anlamına gelir, ve ötesinde. Tam şarj olduğunda yeşil renkte kalır ve 1 dalga titreşim gönderir. Kablo bağlantısı kesildiğinde LED söner ve bir kez titreşir.

UWELL'in tescilli Pro-FOCS lezzet testi teknolojisi, benzersiz bir vape deneyimi sunar. Kısa devrelere, düşük voltaj nedeniyle pil arızasına vb. karşı koruma sağlayan yerleşik yonga seti işlevleriyle istikrarlı, güvenli ve güvenilir performans sağlanır. Rahat bir tutuş için 3D camla kaplı panel ışığı. Geniş bir aralıkta doğru aşamalı hava akışı ayarı.

uwell gk2 kutu içeriği

Kutu İçeriği

1 Caliburn GK2 Pod
1 Caliburn G2 Kartuş
1 1.2ohm UN2 Meshed-H Coil
1 0.8ohm UN2 Meshed-H Coil
1 Kullanım Kılavuzu
1 Type-C Şarj Kablosu
1 Kordon

 
Soru Cevap (2)
Müşteri Harun Ataman | 2024-02-13 14:13:58

Dün sipariş verdim bugün geldi çok iyi

Müşteri Hizmetleri

Keyifle kullanın

Müşteri Tolga Köksoy | 2023-11-05 01:12:33

Vision resmi koymuşsunuz hangi ürün vision mı eski model gk2 mi

Müşteri Hizmetleri

her iki cihazda aynıdır

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

ORİJİNAL ÜRÜN, ÖZENLİ PAKETLEME

Tam istediğim renk, istediğim modeldi GK2(vision) alışveriş yaparken tereddütünüz olmasın. Forum tekelliğinden ve pahasından kurtulmak üzere araştırmalar yaparken buldum siteyi. Hem bazı ürünler fiyat olarak daha uygun, hem de kredi kartıyla kapıda ödeme seçeneği mevcut. Daha ne olsun :)

Ürüne dönecek olursam, limpid gray ve yanları transparan, önü silver denebilir. Ürün Uwell jeletanine kadar orijinal paketinde. Kargo paketini açtıktan sonra en ufak şüpheniz kalmıyor zaten.

Siteye tek önerim müşteri hizmetlerinin hızlılığı ve detaylılığındaki özenlerini sitenin ürün yelpazesine de göstermeleri. Daha çok ürün, daha çok sipariş :) stokların güncellenmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Not: Gerçekten hızlı geri dönüşleri oluyor. Aklınızda bir soru varsa sormaktan çekinmeyin.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

ŞIK ESTETİK MİNİMAL VE TASARIM HARİKASI

Caliburn A2 kullanıyordum, sensör arızası sonrası Tuşla Puf'lamaya devam ederken gözüme çaptı. Ve aldım Mükemmel cihaz.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır
Doğrulanmış satın alma

Kaliteli ve kullanışlı.

Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Çok kullanışlı ve bir o kadar da kaliteli. Herkese tavsiye ederim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu