Uwell Caliburn G2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 787 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 787 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Uwell Caliburn G2 Pod Sistem Kiti, bebeklerin cihazın bakmadan ne yaptığını bilmelerine yardımcı olmak için titreşim etkileşimi içerir. Uwell Caliburn G2 Pod Kit, yerleşik 750mAh pil ile çalışır ve Draw ile etkinleştirilen ve Düğme ile etkinleştirilen ateşlemeyi destekleyebilir. Caliburn G2, MTL ve kısıtlı DTL vaping sunmak için aşamalı hava akışı ayarına sahiptir.

Daha Fazla Detaylar

1,575.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn G2 Pod, buharcıların cihazın bakmadan ne yaptığını bilmelerine yardımcı olmak için titreşim etkileşimi içerir. Uwell Caliburn G2 Pod Kit, yerleşik 750mAh pil ile çalışır ve Nefes ile etkinleştirilen ve Düğme ile etkinleştirilen ateşlemeyi destekleyebilir. Caliburn G2, MTL ve kısıtlı DTL buhar sunmak için aşamalı hava akışı ayarına sahiptir. Uwell Caliburn G2, e-likit pencereli 2ml kartuş ile eşleştirilmiştir ve üst doldurma portundan rahatlıkla yeniden doldurulabilir. Uwell Caliburn G2 kartuşu, size orijinal tat ve saf lezzet sağlamak için Pro-FOCS lezzet ayarlama teknolojisini benimser. Caliburn G2, 1.0 Ω coil ve 0.8 Ω Caliburn G coil ile uyumludur.

Uyumlu Coil ve Kartuş

Uwell Caliburn G2 Kartuş

Uwell Caliburn G2 Coil

Uwell Caliburn G Coil

caliburn g2 renkleri

Uwell Caliburn G2 Kit, neslin devamı ve yükseltmesidir ve Caliburn G Kit'ten iyi bilinen bir itibar kazanır. İşte burada ve tüm pod sistem kiti meraklılarını her zamankinden daha iyi tatmin etmelisiniz. Her şeyden önce, zengin buhar için nihai tadına odaklanmak için Pro-FOCS teknolojisini benimser ve e-likitin son damlasını sürdürür. 2ml likit için mevcuttur ve sızdırmazlığı azaltan ve zamandan tasarruf sağlayan bir üst dolum sistemi ile e-likitinizi doldurmak uygundur. Caliburn G2 ayrıca, e-likit bittiğinde size doldurmanızı hatırlatmak için bir sıvı kontrol penceresi ile donatılmıştır. Hassas hava akışı ayarlanabilir kontrolü ile titizlikle tasarlanmış, herkes tercihini alışkanlığına göre yapabilir ve hava akış halkasını manuel olarak kontrol edebilir. Önceden monte edilmiş Mesh H 1.2ohm coili ile ilgili olarak, e-likiti ısıtmak ve ısıtma hızını artırmak için yüksek kaliteli bir yapıcı performansa sahiptir. Bu kit 750mAh dahili bataryaya sahiptir ve hem MTL vaping hem de kısıtlı DTL vape deneyimi için neredeyse 18W çıkışa dayanabilir ve ayrı olarak 1.2ohm ve 0.8ohm coil için uygundur. Yönergelerini esnek ve üstün olmak için uygular, bu nedenle hem çekilişle etkinleştirilen mod hem de düğmeyle etkinleştirilen mod için kullanılabilir. Yenilikçi titreşim etkileşimi ile, cihazın nasıl çalıştığını ilk kez bakmadan bilmelisiniz.

Pil ömrü ve şarj

Caliburn G2, cihazın altındaki Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj olur. Yaklaşık 25 dakikada tam şarj süresi ile bu, şimdiye kadar test ettiğimiz en hızlı şarj bölmelerinden biri! Bu, orijinal G'nin 45 dakikasına kıyasla gece gündüz ve hava akışı ayarıyla birlikte G2 tarafından sunulan en önemli iki güncelleme.

Pil kapasitesine gelince, G2, G'nin 520 mAh'sinden yaklaşık %50 daha yüksek olan 750 mAh olarak geliyor. 1.0 ve 1.2 ohm'luk coilleri kullanarak, cihazı şarj etmeden önce, orijinal G'deki 0,8 ohm'luk coilden aldığımdan biraz daha az olan, yaklaşık 2,5 mL likiti içmeyi başardım. G2'de 0,8 ohm'luk coili kullanmak, 3 mL'nin biraz üzerinde biraz daha fazla likit almamı sağladı. Bu, derecelendirmelerinin vaat ettiği %50 ekstra ömür değil, ama bunun bir kısmı muhtemelen titreşim mekanizmasıyla ilgili.

Bazı pod cihazlar pil boşaldıktan sonra çekimlere izin verirken, G2'de yarım nefes bile almıyorsunuz. Bu hiçbir şekilde bir sorun değil, ancak pil boşaldığında cihazın dokunsal geri bildirim sağladığı göz önüne alındığında, bundan önce bazı uyarı titreşimlerini verebilirdi.

Her nefes aldığınızda LED ışığı yanar ve üç pil seviyesi için renk kodludur:

Yeşil: %60-100
Mavi: %30-60
Kırmızı: %0-30

caliburn g2 kartuş

Performans

G2, G'nin UN2 coilleri ile uyumludur, bu nedenle orijinali kullandıysanız, önceden var olan coillerden ne bekleyeceğinizi az çok bileceksiniz. Mevcut üç coil vardır ve bunlar 0.8, 1.0 ve 1.2 ohm'da gelir ve ikincisi hatta yeni bir eklemedir.

1.0-ohm ve 1.2-ohm coil beklendiği gibi performans gösterdiğinden burada sürpriz yok. Direnç ne kadar yüksek olursa, buhar o kadar soğuk ve zayıf olur, ancak bu mutlaka kötü bir şey değildir. 1.2 ohm'luk coil, daha güçlü salt için harikayken, 1.0 ohm'luk coil, orta sertlikteki likit için mükemmeldir. 0.8 ohm'luk coil lezzet için en iyisi ve parlamak için daha az nikotine ihtiyaç duyuyor. G2'nin ayarlanabilir hava akışına sahip olduğunu unutmayın, böylece ince ayar yapabilirsiniz. Eğer likitiniz coillerden birinde çok güçlü hissediyorsa, hava akışını açabilirsiniz, bu da size daha soğuk bir buhar verecektir. Aslında, hava akışını tamamen açık olarak ayarlarsanız, sınırlı bir DL vape için 0,8 ohm coili kullanabilirsiniz. Diğer iki coil bunun için biraz fazla zayıf.

Paket İçeriği

1* Uwell Caliburn G2 Pod

1* Uwell Caliburn G Kartuş

1* Uwell UN2 Meshed-H 1.2ohm Coil

1* Uwell UN2 Meshed-H 0.8ohm Coil

1* Type-C Şarj Kablosu

1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (2)
Müşteri Hamza Şenay | 2023-12-08 01:40:06

Ürünler kesinlikle orijinaldir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Zaten beğendiğim bir cihazdı sorunsuz kullanıyorum.

Müşteri Hizmetleri

Keyifle kullanın.

Müşteri Nilüfer Pala | 2023-11-23 00:47:48

Kapıda orjinalliğini kontrol edebiliyor muyuz?

Müşteri Hizmetleri

Hayır

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu