Uwell Caliburn AK2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 725 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 725 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

520mAh dahili pili ve çekme aktivasyonu sayesinde kompakt buhar deneyimi sunar.

Daha Fazla Detaylar

1,450.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn AK2 Pod, yerleşik 520mAh pili ve çekme aktivasyonu sayesinde piyasadaki en kompakt ve basit kitlerden biridir, endişelenecek süslü ekranlara veya ayarlara gerek yoktur, kartuşu takın ve buharlamak daha basit olamazdı.

 

Uyumlu Kartuş

Uwell Caliburn AK2 Kartuş

 

Entegre bir coile sahip olan ve bir süre dayanacak olan Caliburn AK2 kartuş kullanarak, birkaç kez doldurmanız yeterlidir ve bobin, genellikle bir buhar üretimi kaybı ile gösterilen kullanım ömrüne ulaştığında, Tat ve hafif bir kuruma hissi olunca sadece atın ve değiştirin. A2 kartuş en iyi 50/50 veya daha yüksek PG Salt likit ile kullanılır.

Pod'unuzdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için Caliburn AK2, pod ve likit seviyesinin net bir görünümünü sağlamak için yan tarafta güzel bir boyutta bir görüntüleme penceresine ve ayrıca sabit bir çıkış gücü yöntemine sahiptir, bu da bazı cihazların aksine tam güç alacağınız anlamına gelir. Pil seviyesi ne olursa olsun bölmenize çıkış verir, cihazın yan tarafındaki pil LED pil göstergesi, yeşil, mavi ve kırmızı olmak üzere 3 farklı renk arasında geçiş yaparak pilinizin durumunu net bir şekilde okumanızı sağlar. Kırmızı Gösterge, %30'dan daha az güçle şarj olma zamanı anlamına gelir.

Caliburn ak2 renkleri

Nefes alma aktivasyonu sayesinde menü sistemleri veya ekranlarla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Bunun yerine, ağızlıktan nefes alarak vaping yapmaya başlayabilirsiniz. Bir sigaraya daha yakın hissettiren bir vape vermek için tasarlanan bu kit, bir MTL nefesi için daha az miktarda buhar üretir. Bu kitin sabit güç çıkışı aynı zamanda tutarlı bir buhar deneyimi yaşayacağınız anlamına gelir - pil bitse bile.

A2 Caliburn kartuşlarının her biri 2 ml'ye kadar e-likit tutabilir ve aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek vardır. Uwell, yeniden doldurmayı her zamankinden daha kolay hale getiren yeni bir üstten doldurma mekanizması tasarladı. Her birinin içindeki ağ bobin, e-likitten daha iyi bir lezzet sağlar ve uzun ömürlüdür. Dağınık coil değişiklikleri için endişelenmenize gerek kalmayacak, sadece bölmeyi değiştirebilirsiniz. E-likit söz konusu olduğunda, 50/50 veya yüksek PG e-likit öneriyoruz.

Lütfen dikkat: Bir USB-C şarj kablosu ile birlikte gelmez.

Caliburn AK2 kutu içeriği

Kutu İçeriği

1* Uwell Caliburn AK2 Pod

2* 0.9ohm UN2 Meshed-H Kartuş

1* Kullanım Kılavuzu

1* Kordon

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Halit saray | 2022-12-10 11:46:59

ürün stoklara ne zaman gelir

Müşteri Hizmetleri

Stoklarımızda mevcuttur

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu