Uwell Crown M Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 262 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 262 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1702

Yeni ürün

525.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Crown M Yedek kartuş, 4 ml'ye kadar likit tutabilir ve Uwell Crown M Pod kiti ile uyumludur. Push-fit tasarımı sayesinde bu kartuşun bakımı kolaydır, bu da eski coili çıkarabileceğiniz ve yerine yenisini kaydırabileceğiniz anlamına gelir. Dahası, bu kartuş RDTL (Restricted Direct To Lung) ve DTL (Direct To Lung) buhara izin verir, bu da onu çok çeşitli likitle eşleştirebileceğiniz çok yönlü bir pod arayan insanlar için mükemmel bir seçenek haline getirir.

Özellikler

4ml Likit Kapasitesi
Çıkarılabilir Coiller
Üst Dolgu
Tak & Çalıştır Bobin Tasarımı
Crown M Yedek Coil'ler ile uyumludur
Yüksek VG Likitlere Uygun

Bu kartuşu yeniden doldurmak da basittir, sadece ağızlığı çıkarın ve seçtiğiniz bir likit ile yeniden doldurun. Kartuşun altındaki güçlü mıknatıslar sayesinde pod güvenli bir şekilde yerinde tutulur ve sızıntı olasılığını da azaltır. Crown M yedek coilleriyle uyumlu olan bu kartuşun %60 VG likitler ve daha yüksek VG likitlerle eşleştirilmesini öneririz.

İçindekiler

2* Crown M Yedek Boş Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu