Uwell Cravat Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 347 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 347 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1667

Yeni ürün

695.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Cravat kartuşları, Cravat vape kiti ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu kartuşlar, sigaraya daha yakın hissedilen gerçek bir MTL (Ağızdan Akciğere) nefesi iletir. Kartuşun içine yerleştirilmiş olan dahili 1.2ohm coil sayesinde, herhangi bir coil değişikliği de olmaz, bir kartuş bittiğinde yenisiyle değiştirin.

Uyumlu Pod > Uwell Cravat Pod

cravat kartuş bağlantısı

Yan taraftaki uygun şekilde yerleştirilmiş yeniden doldurma portu sayesinde Cravat kartuşlarının e-likit ile doldurulması kolaydır. Bu 1,2 Ohm'luk 1.5ml dolum kapasitesine sahip kartuşlar ayrıca daha geniş bir yüzey alanı oluşturan yerleşik bir mesh coile sahiptir, bu da vape yaptığınızda coille daha fazla e-likitin temas halinde olması ve aroma üretimini iyileştirmesi anlamına gelir. Kartuşunuzu doldururken, her birinden en iyi şekilde yararlanmak için 50/50 ve yüksek PG e-likitle eşleştirmenizi öneririz.

Kutu İçeriği

4 x Uwell Cravat Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu