Uwell Sculptor Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 140 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 140 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.80 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1580

Yeni ürün

280.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Sculptor kartuş, Uwell Sculptor pod kiti için tasarlanmıştır ve 1.6 ml'ye kadar e-likit tutabilir. Her bir yedek kartuş, bölmenin altında bulunan güçlü mıknatıslar sayesinde kite kolayca ve güvenli bir şekilde oturur. Bu bölmelerin içine yerleştirilmiş mesh coilleri, bir sigara hissini yeniden yaratan bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma için az miktarda buhar oluşturacaktır.

1.6 ml Kartuş
Uwell Sculptor Vape Kiti ile Uyumlu
Yan Dolgu
MTL Vaping

Sculptor kartuşlarını yeniden doldurmak, yandan dolduruldukları için kolaydır. Bu, kartuşunuzu daha az sızıntı ile doldurabileceğiniz anlamına gelir. Kafes coiller kartuşların içine yerleştirilmiştir, bu nedenle tüm bölmeyi değiştirebileceğiniz için dağınık coil değişiklikleri konusunda da endişelenmenize gerek yoktur. 1,2 Ohm dirence sahiptirler, bu nedenle podunuzu doldurmaya gelince, en iyi sonuçlar için 50/50 e-likit veya daha yüksek bir PG seçeneği öneriyoruz - güzel salt nikotin likitler popüler bir seçimdir.

Paket İçeriği

2 x Uwell Sculptor Doldurulabilir Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu