Uwell Kalmia Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 190 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 190 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.80 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1473

Yeni ürün

380.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Kalmia Değiştirme Bölmeleri, yine Uwell tarafından sağlanan Kalmia Pod Vape Kiti ile kullanım içindir. Bu değiştirme bölmeleri 1,6 ml'ye kadar e-sıvı tutabilir. Bu bölmelerde yerleşik 1.2ohm bobinler bulunur.

Dört yedek bölme
1.6ml e-likit kapasitesi
Dahili 1.2ohm coil

UWELL KALMIA KARTUŞ HAKKINDA DAHA FAZLA

Uwell Kalmia Değiştirme Bölmeleri, Uwell Kalmia Pod Vape Kiti ile uyumludur. Bu yedek bobinler, seçtiğiniz e-sıvıyı tutmak için 1,6 ml e-likit kapasitesine sahiptir.

Bu bölmeler ayrıca dahili 1.2ohm mesh coillere sahiptir, bu nedenle herhangi bir coili değiştirme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Uwell, yenilikçi vape kitleri ve aksesuarları ile tanınır. 2015 yılında piyasaya sürüldüklerinden beri popüler bir hayran tercihi haline geldiler ve neden dünyanın önde gelen vape markalarından biri olduklarını kanıtlamaya devam ediyorlar.

PAKET İÇERİĞİ:

4 x Uwell Kalmia Yedek Bölmesi

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Menu