Uwell Caliburn G2 Coil

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 374 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 374 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

749.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Caliburn G2 Coil, Uwell Caliburn G2 Pod Sistem Kiti 750mah için tasarlanmıştır. Uwell Caliburn G2 kartuşu, size orijinal tat ve saf lezzet sağlamak için Pro-FOCS lezzet ayarlama teknolojisini benimser. Caliburn G2, 1.0 Ω coil ve 1.2ohm ve 0.8ohm içeren Caliburn G. Uwell Caliburn G2 UN2 Meshed-H Coil'in 0.8 Ω coil ile uyumludur ve size ayrı ayrı MTL vape ve kısıtlı DTL vape deneyimi sağlar. Uwell Caliburn G2 UN2 Meshed-H Coil, Uwell Caliburn G2 Kiti için tasarlanmıştır. Pro-FOCS teknolojisine bağlı olarak en saf ve lezzetli tatların peşine düşer.

Caliburn G2 Pod, 0.8 Ω ve 1.0 Ω Caliburn G coili ile uyumludur. Caliburn G kartuş ve Caliburn G2 kartuş kullanan tüm well cihazları ile uyumludur.

 

Uyumlu Kartuşlar

Uwell Caliburn G2 Kartuş

Uwell Caliburn G Kartuş

 

Calliburn G2 Coil

FeCrAI UN2 Meshed-H 1.2ohm

caliburn g2 coil

Özellikleri

Pro-FOCS Teknolojisine Bağlı

Uwell Caliburn G2 Kiti İçin Tasarlandı

MTL Vape ve Kısıtlı DTL Vape Deneyimi İçin

 

Caliburn G2 Coil Ömrü Ne Kadar ?

G2 Coil ömrü yaklaşık 30 mL civarında tüketim ortalama olarak düşünülebilir; 0,8 ohm coil daha uzun ömürlü ve 1,2 ohm coil biraz daha kısa coil ömrüne sahip. Likitiniz tatlandırıcı üzerinde ağırsa, çıtayı biraz daha alçaltmalısınız. Coil ömrü kullanılan likit türüne ve kullanım sıklığına göre değişim gösterebilir.

 

Paket İçeriği

4 x Uwell Caliburn G2 Coil

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

orijinal

kutudan 4 tane coil çıkıyor orijinal kutusunda güzel beğendim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu