Uwell Aeglos P1 Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 75 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 75 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 1.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


098PMT1177

Yeni ürün

Uwell Aeglos P1 Boş Kartuş, Uwell Aeglos P1 80W Pod için tasarlanmıştır. Uwell Aeglos P1 kartuş, Uwell Aeglos P1 Coil ile uyumludur ve alttan dolum tasarımı ile 4ml kapasiteye sahiptir.

Daha Fazla Detaylar

150.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Aeglos P1 yedek bölmeleri, Uwell Aeglos P1 bölme kitine uyacak şekilde yapılmıştır. Her bölme 4 ml'ye kadar tutabilir ve hem DTL (Doğrudan Akciğere) hem de MTL (Ağızdan Akciğere) vaping için yeterince çok yönlüdür. Bunun nedeni, bölmenin hem Aeglos coili hem de P1 coil aralığı ile uyumlu olmasıdır, bu da tercih ettiğiniz vape stilini seçme seçeneğiniz olduğu anlamına gelir. Bunun ötesinde, ayarlanabilir hava akışı, daha sıkı veya daha gevşek bir çekiş arasında seçim yapmanıza olanak tanır, böylece size en rahat gelen ayarı bulabilirsiniz.

 

Doldurulabilir 4ml Boş Kartuş

MTL ve DTL Vaping

Alt Dolgu

Çoklu Uyumlu Coiller

Yüksek VG ve Yüksek PG E-Sıvıyı Destekler

 
Bölmeyi yeniden doldurmak çok basittir, sadece silikon tapayı alttan çıkarın. Oradan, en sevdiğiniz e-sıvı ile kapsülü doldurabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ipliksiz itme ve takma tasarımı sayesinde bobinlerin değiştirilmesi kolaydır. Uyumlu MTL bobinlerinden birini seçtiyseniz, bunu 50/50 civarında bir e-likit veya sigara hissini yeniden yaratan yüksek PG karışımı ile kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde, %70 VG veya daha yüksek bir e-sıvı, DTL bobinleri ile en iyi sonucu verir ve daha fazla miktarda buhar üretir.

 

Kutu İçeriği

1 Adet Uwell Aeglos P1 Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 28

Menu