SMOK Nfix Pro 25W Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 762 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 762 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,525.00 TL

- +

Marka: Smok

 
Açıklama

SMOK Nfix Pro 25W Pod Sistem Kiti 700mah, vaping bilgilerini göstermek için 0,69 inç OLED ekran ile donatılmıştır. SMOK Nfix Pro 25W Pod Kit, Type-C şarjlı 700mah dahili pil ile çalışır ve 5-25W arasında ayarlanabilir watt değerini destekler. SMOK Nfix Pro, çekmeyle etkinleştirilen moda ve ayarlanabilir hava akışına sahiptir. SMOK Nfix Pro kartuşu 2ml kapasiteye sahiptir ve LP1 coilleri ile uyumludur.

Uyumlu Coil

Smok LP1 Coil

Uyumlu Kartuş

Smok Nfix Pro Kartuş

nfix pro renkler

Smok Nfix Pro pod kiti, kompakt tasarımı sayesinde hareket halindeki bebek bezleri için ideal bir cihazdır. 5 - 25W çıkış aralığına güç sağlayan entegre bir 700mAh pil içerir ve ayrıca harici bir pil satın almanız gerekmeyeceği anlamına gelir. Dahil edilen Nfix Pro kartuş, 2 ml kapasiteye sahiptir ve Smok LP1 serisinden iki MTL (Ağızdan Akciğere) bobinlerle birlikte gelir; bu, eksiksiz bir kit ile başlayabileceğiniz anlamına gelir.

Acemi Dostu
700mAh Dahili Batarya
5 - 25W Çıkış Aralığı
MTL Vaping'i destekler
Doldurulabilir 2ml Kapsüller
Yüksek PG E-Likit Uyumlu
Nefes Aktivasyonu
Ayarlanabilir Hava Akışı

Nefes alma aktivasyonunun yanı sıra bir ateşleme butonuna sahip olması sayesinde Nfix Pro'nuzu çalıştırmak için herhangi bir düğmeye bile ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan tek şey ağızlıktan nefes almanızdır ve cihazınız gerçek bir MTL vape verecektir. Bu vaping tarzı, bir sigaradan beklediğinize çok daha yakın hissettiriyor ve ihtiyatlı bir miktarda buhar yaratıyor.

Her Nfix Pro kartuş 2 ml kapasiteye sahiptir ve e-likit ile doldurulması kolaydır. Bölmeyi dışarı çekmek ve yan tarafındaki silikon tapayı çıkarmak, e-sıvınızı eklemenizi sağlayan doldurma ağzını ortaya çıkaracaktır. 0.9 Ohm Coil, 1.2 Ohm versiyonundan biraz daha fazla buhar üretecektir, ancak her ikisi de 50/50 veya yüksek PG e-likit ile eşleştirildiğinde en iyi sonuçları verecektir. Ayrıca daha sıkı veya daha gevşek bir nefes alma hissi vermek için hava akışını ayarlayabilirsiniz.

smok nfix pro kutu içeriği

Paket İçeriği

1 x Nfix Pro Cihazı (700 mah)
1 x Nfix Pro Kartuş 6.5ml
1 x LP1 Meshed 0.9ohm MTL Coil
1 x LP1 Meshed 1.2ohm MTL Coil
1 x Type-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (4)
Müşteri furkan | 2023-03-11 22:59:44

bu ürünün kartuşu normal nfix'lerle aynı mı ??

Müşteri Hizmetleri

Hayır aynı değildir, nfix pro için kartuş > https://www.pmturkey.net/smok-kartus/1349-smok-nfix-pro-kartus.html

Müşteri Emre Gürel | 2022-11-13 17:07:44

50 mg nikotinli likit aldim uygunmudur cihaz icin

Müşteri Hizmetleri

Evet uygundur, salt likit ve normal likit kullanılabilir.

Müşteri Eren | 2022-10-05 11:28:14

Merhaba bu ürünü almak istiyorum ama eve sipariş vermek istemiyorum kargo şubesine sanıl sipariş verebilirim

Müşteri Hizmetleri

Merhaba, kargo adresi olarak Şube ismini yazabilirsiniz.

Müşteri Talha Akar | 2022-07-29 03:23:08

Genel olarak podlarda düzenli olarak değiştirilmesi gereken sadece kartuş vardı fakat nfix proda ise coil eklenmiş podun coilinide kartuş gibi düzenli olarak değiştirmek gerekir mi

Müşteri Hizmetleri

Kartuşlar uzun süreli kullanıma uygun olduklarından coil gibi değişim yapmanız gerekmez. Coilleri kullanım sıklığınıza göre değişmeniz gerekir.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu