Ruthless Brazilian Tobacco 120ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 162 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 162 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tatlı ve pürüzsüz notalara ek olarak koyu bir tütün olarak tanımlanır.

Daha Fazla Detaylar

325.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Ruthless

 
Açıklama

Ruthless Brazilian Tobacco E-Likit - Ruthless Vapor 120ml

Buhar hayatınızda biraz egzotiklik ister misiniz? Biraz daha cesur olan düz ileri bir lezzet ister misiniz? Öyleyse, Ruthless Vapor 120ml Tarafından Brezilya Tütün E-Suyu gerçekten ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Tütünün en iyilerini ortaya çıkaran otantik tatlardan oluşur. Temel olarak, tatlı ve pürüzsüz notalara ek olarak koyu bir tütün olarak tanımlanır.

Buharı ağzınızdan çıktıktan çok sonra damağınızda bir süre oyalanmaya devam eden hafif bir tütün ihtişamını içinize çekin ve nefes verin.

Ruthless Vapor'dan Brazil Tobacco e-likiti, 70/30 VG/PG'lik muhteşem bir sis karışımına sahip devasa bir goril şişesinde gelir ve bu heyecan verici tadı yaşarken bulutları kovalamak isteyen buharcılar için idealdir.

Paket İçeriği: 1 x 120ml şişe Ruthless Vapor ile Brezilya Tütünü

VG/PG: 70/30

Lezzet Profili: Tütün

Üretim : USA

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu