Puff Bar Melon Ice 400 Puff

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 97 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 97 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 1.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


148PMT1323

Yeni ürün

Tatlı, ince ve tatmin edici derecede canlı bir kavun lezzeti.

Daha Fazla Detaylar

195.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Puff Bar

 
Açıklama

Puff Bar Melon Ice 400 Puf Disposable Pod

 

Aroma İçeriği

Tatlı, ince ve tatmin edici derecede canlı bir kavun lezzeti.

 

Yeni geliştirilmiş. Puff Bar artık 400'e kadar tatmin edici pürüzsüzlükte nefes veriyor. Yeniden doldurma veya yeniden şarj etme gerekmez.

Yeniden şarj etmeniz veya yeniden doldurmanız gerekmeyen, kullanımı kolay bir e-sigara arıyorsanız, Puff Bar iyi bir çözümdür. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda lezzet ile, gerçekten zevk aldığınız en az bir lezzet bulmakta sorun yaşamamalısınız.

Puf Bar podların herhangi bir düğmesi yoktur. Ağızlığı dudaklarınızın arasına yerleştirmeniz ve buharı çekmeniz yeterlidir. Duyularınıza hitap eden bir lezzet bulduğunuzu varsayarsak sorunsuz bir buhar deneyimi ve oldukça zevkli olan bir deneyim. Piyasada bulunan tek kullanımlık e-sigaraların çoğu, mevcut oldukları aromaların sayısı bakımından oldukça sınırlı olsa da, Puff Barlar, aşağıdakiler gibi 17 farklı çeşitli aromalarda mevcuttur.

puff bar 400 puff

Puf Barınızda Neler Var? 

ÇEKİM ~400

NİKOTİN %5

BATARYA 350 mAh

LİKİT 1.8ml

 

Ayrı bir ağızlık yoktur. Logonun karşısındaki uç ağızlıktır, bu nedenle kullanıcıların vape yapmak için bu ucu ağızlarına koymaları gerekir. Cihaz kötü tat veren buhar üretmeye başladığında veya hiç buhar vermediğinde, onu imha etme zamanı gelmiştir. Çok fazla pil gücü veya e-likit kaldığını gösteren hiçbir gösterge ışığı veya başka sistemler yoktur, bu nedenle kullanıcılar artık çekim yapamayana kadar buhar yapabilir.

Bu web sitesinde listelenen tüm Puff Bar elektronik sigara ürünleri nikotin içerir, ancak tütün veya tütünden türetilen herhangi bir şey içermez. Puff Bar Pod ürünleri, herhangi bir tütün ürünü veya bir tütün ürününün herhangi bir bileşeni veya parçası ile kullanılmak üzere tasarlanmamıştır.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 14

Menu