Fruit Monster Mixed Berry 100ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 170 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 170 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.40 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Mixed Berry, bir yaz gününde size meyve püresi gibi canlı ve ferahlatıcı bir tat vermek için en sevdiğiniz lezzetlerin bir araya sarıldığı lezzetli bir patlamadır.

Daha Fazla Detaylar

340.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Fruit Monster, bir şişede sonsuz bir yaz. Mixed Berry, bir yaz gününde size meyve püresi gibi canlı ve ferahlatıcı bir tat vermek için en sevdiğiniz lezzetlerin bir araya sarıldığı lezzetli bir patlamadır.

Mixed Berry'yi içinize çekerken, şekerli tadı sizi cennete gönderirken, her damak tadında tatlı çilek karıncalanır. Ahududu, böğürtlen ve yaban mersini, gerçekten canlandırıcı bir lezzet için tüm notaları mükemmel bir uyum içinde dengeleyen o keskin ve tatlı aromayı verir.

Fruit Monster Likit, 100 ml'lik tombul goril şişesinde gelir. Bu e-sıvının yüzde 75 bitkisel gliserin (VG) ve yüzde 25 propilen glikol (PG) bazı, hayal edilebilecek en şişman, en kabarık bulutları isteyenler için harika.

100mL Tombul Unicorn Şişe
%25 PG
%75 VG
Çocuk Dayanıklı Kap
USA yapımı
Mevcut nikotin: 0mg, 3mg, 6mg

Jam Monster (Monster Vape Labs) tarafından Fruit Monster Mixed Berry, dudak şapırdatan meyveli bir vaping deneyimi için olgun çilek, dolgun yaban mersini, keskin ahududu ve tatlı böğürtlen tatlarının mükemmel kombinasyonu ile lezzetli bir meyveli vape karışımıdır! Jam Moster, en lezzetli meyve reçeli e-meyve suyu tariflerini yaratmasıyla dünyaca ünlü oldu ve Mixed Berry, vaping sevincinin yoğun kokulu buhar bulutları ile tatlı dişinizi tatmin edecek bir bereketli lezzetli koyu meyve aromaları sunuyor!

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 10

Menu