Custard Monster Strawberry 100ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 170 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 170 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.40 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Bu Muhallebi, Vanilyalı Muhallebinin kremalılığını çileklerin tatlılığıyla bir araya getiren lezzetle doludur ve seveceğinizden emin olabilirsiniz!

Daha Fazla Detaylar

340.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Bu Muhallebi, Vanilyalı Muhallebinin kremalılığını çileklerin tatlılığıyla bir araya getiren lezzetle doludur ve seveceğinizden emin olabilirsiniz!

Custard Monster, 100 ml'lik tombul goril şişesinde gelen birinci sınıf bir e-likittir. %75 bitkisel gliserin (VG) ve %25 propilen glikol (PG) baz, en iyi tadı isteyenler için harikadır.

Muhallebi Canavarı Çilek, güvenli bir şişe ambalajında ​​100 ml'lik bir miktarla gelen birinci sınıf bir e-sıvıdır. Lezzet, harika bir vaping deneyimi sağlamak için bir amaca sahip olmak için hazırlanmıştır. Bununla birlikte, harika bir vape deneyimi, iyi kalite, egzotik tatlar ve çok daha fazlasını gerektirdiğinden çok şey ifade edebilir. Bu Muhallebi Canavar Çilek, tüketicilerin en çok sevdiği genel taze ve enfes karışımı elde etmek için vanilyalı muhallebinin kremalılığını çileklerin tatlılığıyla karıştıran lezzetle doludur. En iyi aromayı isteyenler, bitkisel gliserin olan %70 VG ve %30 PG'nin propilen glikol olduğunu bilmelidir. Bununla birlikte, canavar çileğinin aroması, iyi bir kaliteye, lezzetli bir tada ve birçok faydaya sahip olduğu için egzotik bir deneyim yaşatır. Ürün uygun fiyata sahip olup, hızlı ve özenli bir şekilde tarafınıza teslim edilmektedir. Bu ürün, gerçek olgun çilek tadında olduğu ve size orijinal hissini verdiği için hayat değiştiren bir fırsat gibidir.

Özellikler

100 ml şişe miktarı.
Sızıntıyı önlemek ve ambalajı kaybetmek için her şişede çocukların açamayacağı kapaklar.
VG/PG olan Bitkisel Gliserin & Propilen Glikol oranı 70VG/30PG karışımıdır.
Yaşam beklentisi de iyidir. Reçel Canavarı Çilekli Muhallebi yaklaşık 2 yıllık bir ömre sahip.
Nefes verme tadı keskin bir tereyağlı tost gibidir.
Ayrıca, soluma tadı bir Muhallebi Çilek kadar güçlüdür.
Bu nedenle, genel lezzet, güçlü bir reçelli muhallebi tostu gibi kokar.
Meyve suyu zamanla kararır ve seviye yükseldikçe kesinlikle daha koyu olur.
0mg, 3mg & 6mg seviyelerinin altında gelir.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 10

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu