JUUL2 Device

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 245 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 245 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


067PMT1190

Yeni ürün

JUUL, tüm dünyada, pod tarzı vape kitlerinin en büyük üreticilerinden biri olarak bilinir ve pürüzsüz ve tatmin edici bir nikotin vuruşu sağlamak için yedek podlar kullanır.

Daha Fazla Detaylar

490.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Juul

 
Açıklama

JUUL2 POD CİHAZ

JUUL, yepyeni JUUL2 pod kitinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeniden tasarlanan JUUL2 vape kitinin %80'e varan %25'e kadar daha fazla kapasiteye sahip daha büyük ve daha uzun ömürlü bir pile sahip olacağını doğruluyor. Hızlı şarj ile 30 dakika içinde güç, tuz nikotin vape sıvısı içeren yedek bölmeleri kullanacak ve cihazın reşit olmayan herkes tarafından kullanılmasını önlemek için çocuk kilidi teknolojisinin yanı sıra e-sıvı ve pil ömrünü iletmek için akıllı bir ışık sistemine sahip olacak. JUULpod ID, sahte kartuşların kullanımıyla mücadele için de kullanılacaktır.

 

Uzun Pil Ömrü

Arttırılmış performans

Yedek bölmeler

Nikotin ile aşılanmış E-Sıvı kullanır

Çocukların açamayacağı kilitleme sistemi

Tatmin edici nikotin dağıtımı

 

JUUL VAPING CİHAZLARI HAKKINDA DAHA FAZLA

JUUL, tüm dünyada, pod tarzı vape kitlerinin en büyük üreticilerinden biri olarak bilinir ve pürüzsüz ve tatmin edici bir nikotin vuruşu sağlamak için yedek podlar kullanır. Nikotin ile aşılanmış e-sıvı içeren değiştirilebilir kartuşlar içeren çeşitli ağızdan akciğere (MTL) tarzı vape kitleri piyasaya sürdüler.

 

PAKET İÇERİĞİ

1 x JUUL2 Cihazı

1 x Şarj Kablosu

1 x Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 4

Menu