Justfog Better Than Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 149 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 149 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.98 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Justfog Better Than Pod, hafif ve kolay taşınan ultra küçük boyutuna sahiptir. Yerleşik dikey 1.0ohm Bobinli, kolay açılır ve yandan doldurmalı bir Kartuş kullanır. 420mAh dahili pil ile otomatik çekmeyi destekler ve kalan pil kapasitesini gösterebilir. Daha iyi ol, daha iyi hisset!

Daha Fazla Detaylar

299.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Justfog

 
Açıklama

JUSTFOG Better Than Kit yan e-likit girişi ile yeniden doldurulabilen 1.9ml net görünür likit kapasitesine sahiptir, 1.0ohm dahili Coil ile oynar, uçlarına yayılan önemli bir hayal edilebilir bulut ve lezzet duygusu getirir. dil. Mükemmel bir temel noktaya sahip olmaktan Better Than Pod, 420mAh dahili 11W pil kullanması ve USB tip-c 2A hızlı şarj, tüm gününüzü kapsayacak tutarlı güce sahip olmanızı sağlar. Kalan pil göstergesine göre, elektrik tüketiminizi zamanında izleyebilir ve farklı güç tüketimine göre farklı renkler görüntüleyebilirsiniz. 4 kez yanıp söndüğünde elektrik olmadığı için hemen şarj etmeniz sizi endişelendiriyor. Ağızlıktan nefes alarak başlamak hızlı ve kolaydır, bu doğrudan mod basit bir işlemdir. Kiti başlatmak için bir düğme kullanmak yerine, sorunsuz bir deneyim sunar ve mükemmel bir lezzete daha hızlı ulaşır. Akıllı pil koruması ile bir buhar yolculuğuna çıkmak için acele etmeyin. Better Than Pod, PC malzemesi ile oluşturularak mükemmel bir uyum elde etmenizi sağlar.

better than pod renkler

Dahili dikey 1.0ohm Coilli Kolay açık ve yandan doldurma Kartuşu
420mAh dahili pil, kalan pil göstergesi ile otomatik çekme
PC malzemesi, hafif ve taşıması kolay

Ürün Tipi: Pod Kiti

Aksesuarlar

JUSTFOG Better Than Kartuş

better than pod kutu içeriği 

Kutu İçeriği

1 x JUSTFOG Better Than Pod

1 x JUSTFOG Better Than Kartuş

1 x USB Kablosu

1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Menu