IVG Frozen Cherries Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 137 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 137 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Taze özenle seçilmiş kırmızı kirazların, kırılmış buz patlamasıyla birlikte size tatlı ve buzlu bir lezzet patlaması yaşatarak kendinizi şımartın

Daha Fazla Detaylar

275.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

Size tatlı ve buzlu bir lezzet patlaması yaşatan, üzerine kırılmış buz serpilmiş taze seçilmiş kırmızı kirazların bir kombinasyonunu şımartın.

Frozen Cherries – IVG Özellikleri

60ml Tombul Goril Şişe
Uk yapımı
%70 VG / %30 PG
Sub Ohm Vaping için Tasarlandı
Çocukların açamayacağı kap

 

Frozen Cherries Likit 60ml - Taze özenle seçilmiş kırmızı kirazların, kırılmış buz patlamasıyla birlikte size tatlı ve buzlu bir lezzet patlaması yaşatarak kendinizi şımartın. En nefis koyu kirazları bir tutam mentol ile birleştirerek şimdiye kadar buharla tüketeceğiniz en lezzetli donmuş kirazları yaratır.

Bu kullanışlı 60 ml'lik kısa doldurma şişesi, 70VG/30PG oranı, onu yüksek güçlü pod kitleri, modlar ve sub-ohm tankları için ideal kılar.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu