Geekvape Wenax H1 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 695 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 695 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,390.00 TL

- +

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape Wenax H1 vape kiti, kompakt ve kullanışlı bir şey arayanlar için mükemmel bir çözümdür. Güçlü 1000mAh pil yerleşiktir ve 19W maksimum çıkışta bile yeniden şarj etmeden önce daha uzun süre buharlama yapmanızı sağlar. Kutuda, her biri otantik bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma sağlayan entegre coillere sahip 0,7 Ohm ve 1,4 Ohm doldurulabilir kartuş bulacaksınız.

Uyumlu Kartuş

Geekvape Wenax H1 Kartuş

wenax h1 pod renkler

MTL Pod Kiti
1000mAh Dahili Batarya
Üç Güç Ayarı
2ml Doldurulabilir Kartuşlar
Dahili Mesh Coiller

Sızıntı Koruyucu Kartuş

Leak-Guard, özel sızdırmaz sistem. Kendinizi kalıcı bir endişesiz buhar deneyiminde.
Kartuşun 5 katmanlı yapısı harika bir performans sergiliyor. koruma yeteneği, her damlacık hiçbir yere gitmeyecek kadar koruyucu.

Sağlam Cihaz. Aşağıdan Yukarıya Dayanıklılık

Metalik gövde özel bir kaplamaya sahiptir ve rengi canlı görünüyor ve çizilme direnci sağlam bir performans sergiliyor. Silikondan yapılmış alt kısım yanlışlıkla düşmesinden kaynaklanan Wenax H1'i hasarlardan korur.

wenax h1 pod

H1 Ateşleme Düğmesi, Çoklu kullanım.

Düğmeye beş kez basarak aşırı ısınma kazasını önleyin.

LED arka arkaya beyaz, mavi, yeşil yanıp söndükten sonra Wenax H1 ateşlemek için güvenli.

Sadece ateşleme düğmesine basarak üç farklı çıkış seviyesinin keyfini çıkarın düğmesine üç kez basın.

LED, pilin durumunu ve çıkışı gösterecektir. Tüm işlemler tek bir tuş içindedir.

İki Günlük Pil, Sürekli Hizmet

1000 mAh pil, 2 günlük pil ömrü ile Wenax H1 İhtiyacınız olduğu sürece vape yapmaya hazır. Güç H1'in çıkışı her durumda hızını koruyor ve istikrarlı performans, vapingi her zaman hazır hale getirir!

wenax h1 batarya

Wenax H1 ile üç güç ayarı arasından seçim yapabilirsiniz, bu da kitinizin ne kadar buhar oluşturduğunu kontrol edebileceğiniz anlamına gelir. 0,7 Ohm kartuş, 1.4 Ohm versiyonundan daha fazla buhar oluşturur, ancak her ikisi de bir sigaraya benzer hissettiren bir MTL nefesi için nispeten gizli miktarda buhar oluşturur.

Her Wenax H1 kartuş 2 ml kapasiteye sahiptir ve kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Yeniden doldurmaya hazır olduğunuzda, tek yapmanız gereken kartuşu Wenax H1 cihazından çıkarmak ve e-likit girişini ortaya çıkarmak için silikon tıpayı çıkarmaktır. Ayrıca entegre coiller, e-likiti daha hızlı ısıtan ve daha dolgun bir lezzet sunan bir mesh yapısına sahiptir. En iyi sonuçlar için bu kitte 50/50 veya yüksek PG e-likit kullanılmasını öneriyoruz.

Paket İçeriği

Geekvape Wenax H1 Pod
Geekvape Wenax H1 0.7 Ohm Mesh Kartuş
Geekvape Wenax H1 1.4 Ohm Mesh Kartuş
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Başarılı

Sigaradan bu alete geçiş yaptım günde 1 paket içen birisiydim,ilk 1-2 gün alışırken biraz zorlandım ama şu an gayet memnunum tavsiye ederim

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu