Elfbar FB1000 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 199 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 199 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.98 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


150PMT1331

Yeni ürün

399.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Elf Bar

 
Açıklama

Hem basit hem de gizli olacak şekilde tasarlanan bu cep boyutundaki bölme, yeni kağıtlar için idealdir. Yerleşik 1000 mAh pil ve 30w ile güçlendirilmiş, tek bir şarjla tüm gün boyunca vaping deneyimi yaşayacaksınız ve yeniden şarj etme de çok hızlı. Sadece yeni başlayanlar için değil, kitin ürettiği az miktarda buhar, bir sigaraya daha yakın hissettiren bir şey arıyorsanız ideal olan bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape sağladığı anlamına gelir.

elf bar fb 1000 renkler

Bu kiti diğer Elf buharlarından gerçekten ayıran şey, eşleştirebileceğiniz çok miktarda e-likit olmasıdır. Önceden doldurulmuş ve tek kullanımlık cihazlarda bulamayacağınız lezzetlere erişebileceksiniz. Ayrıca, bu kiti kendiniz doldurduğunuz için uzun vadede de daha ucuza gelir. Çok sayıda lezzet seçeneğinin yanı sıra, bu kit, tek düğme aktivasyonu sayesinde kullanımı da kolaydır ve bir düğmeye basarak vaping yapmaya başlayabilirsiniz. Kilidi açıldığında, kitin ağızlığını teneffüs ederek de vape yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, seyahat etmeyi daha güvenli hale getirmek için kiti kilitlemek için düğmeye beş kez basın.

Her yeniden doldurulabilir Elf kartuşu, bir manyetik bağlantıya sahiptir; bu, buharlama yaparken güvenli bir şekilde yerinde kalırken, yeniden doldurma ve bobin değişiklikleri için çıkarmanın da kolay olduğu anlamına gelir. Her bölme 2 ml'ye kadar e-likit tutabilir ve alttan yeniden doldurulabilir. Bölme ayrıca, daha fazla çeşitlilik ve vaping stili sağlamak için VooPoo PNP Bobinlerini kullandığı gibi çıkarılabilir Elf EBC mesh coillerini de kullanır. FB1000 Cihazı, 0,6ohm veya daha yüksek coillerin kullanılmasını gerektirir.

elfbar fb1000 kutu içeriği

KUTUDA NE VAR ?

Elf Bar FB1000 Pod Kiti
2ml Doldurulabilir Kartuş
Elf EBC 0.8 Ohm Mesh Coil
Kordon Zinciri
USB C Tipi Kablo ve Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Menu