Dotmod DotPod Nano Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 750 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 750 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

dotPod Nano Pod, gerçek bir kompakt elektronik sigara deneyimi sunar.

Daha Fazla Detaylar

1,500.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: DotMod

 
Açıklama

Avucunuzun içinde zarafet

dotPod Nano, gerçek bir kompakt elektronik sigara deneyimi sunar. En sevdiğiniz likitin tadını daha uygun bir şekilde çıkarın! Çinko alaşımlı çerçevesi ve dokulu deri kenarları ile dotPod Nano, profesyonel bir görünüm sunarken ince ve kolayca taşınabilir bir form faktörü sunar. Kişisel tarzınıza mükemmel şekilde uyması için 6 premium renkte mevcuttur.

 

Uyumlu Kartuş >   DotPod Nano Kartuş

 

Beklediğiniz performans

dotPod Nano, entegre bir 800mAh pile sahiptir ve 18w'a kadar çıkış sağlayabilir. Görüntülenmesi kolay LED, pil seviyesini ve bölme durumunu gösteren üç renkli göstergeye sahiptir. Pil azaldığında, dotPod Nano'yu USB-C bağlantı noktasıyla şarj edin veya doğrudan şarj kullanımının keyfini çıkarın, böylece hiçbir zaman pilin biteceği konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

dotmod renkler

Entegre 800mAh pil
Maksimum watt çıkışı: 18W
Draw-Aktivasyonlu kullanım
2.0ml Mesh coil kartuş
Yan dolgu kartuş tasarımı
C Tipi USB Bağlantı Noktası
Altı renkte mevcuttur

Ateşleme düğmesi, açma veya kapama düğmesi yoktur, bu nedenle DotPod Nano, işlevsellik için tamamen otomatik çekime güvenir. Yeni elektronik sigara için işler daha kolay olamazdı. Etkili bir şekilde, her zaman beklemede olan bir cihazımız var. Şarj olurken vape yapmak bile mümkün.

Tek LED, pil şarj durumundan sorumludur.

Yeşil – %61 – %100
Mavi – %21 – %60
Kırmızı – %1 – %20

Ayrıca karşılaşılan olası pil sorunları konusunda da uyarı verecektir.

Beyaz x 1 yanıp sönüyor – Bölmeyi takma/çıkarma
Beyaz x 2 yanıp sönüyor – Kısa devre koruması
Beyaz x 3 yanıp sönüyor – Açık devre koruması
5 kez kırmızı yanıp sönüyor – Aşırı sıcaklık koruması
Kırmızı x 8 yanıp sönüyor – Düşük voltaj tespiti

Aradığınız lezzetleri yaşayın

Mesh coillerin çoklu dirençlerinde mevcut olan tamamen yeni dotPod'lar, herkesin en sevdiğiniz likitlerden yeni bir derinlikte lezzet notaları deneyimlemesine olanak tanır. Kullanımı kolay bir yan doldurma portu, 2 mL'lik bölmeyi doldurmayı çocuk oyuncağı haline getirir.

Bataryası 78g ile biraz daha ağır ama elde yeterince dayanıklı ve sağlam bir his veriyor. Çevre boyunca uzanan Çinko Alaşımlı bant, ciltte biraz pürüzlü bir his uyandırır. Bu, cihazın ergonomisinin bir kısmını ortadan kaldırır. Deri efektli malzeme, pütürlü dokusuyla yeterince rahat hissettirir ve bol miktarda kavrama sağlar. DotMod logosu bir tarafta köşeye kazınmış, ancak beni en çok şaşırtan şey, bölmenin pille buluştuğu üst kısımdaki şişkinlik.

Pil bölümünün bölme şeklinde tasarlandığı hissini verir. Pil bölümünün yan tarafında tek bir sabit hava akışı yuvamız var. Ortalama MTL (ağızdan akciğere) iğne deliğinden biraz daha büyüktür, bu nedenle kısıtlayıcı bir akciğer buharı olasılığını da akla getirir. Type C USB şarj bağlantı noktası alt kısma monte edilmiştir. LED de buraya yerleştirilmiştir, yani pil durumunu kontrol etmek için her seferinde cihazı çevirmek gerekir. Birlikte verilen kordonu kullanacağınız varsayılmıştır. Pil bölümünün üstünde iki büyük bağlantı yuvası bulunur. Yine, kullanmayı planlamıyorsanız, bu estetikten uzaklaşır.

Kartuş Bölümü

Şeffaf, sert bir PCTG malzemeden yapılmış olmalarına rağmen, pil bölümünün içine oldukça derin bir şekilde girerler. Bu, sürekli olarak çıkarmadan çok fazla likit görmeyeceğiniz anlamına gelir. Ancak beklendiği gibi DotPod Nano düşme testini kolayca geçiyor. Sıkıca oturmuş bir kartuş, kolay bir şekilde ayrılmayacak! DotMod, kullanışlı olan bir minimum doldurma seviyesi satırı eklemiştir. Bölmeyi ne zaman yeniden dolduracağınızı bilmek için bunu kullanın.

 

Paket İçeriği

(1) DotPod Nano
(1) adet 1,0 ohm yedek kartuş
(1) adet 0,8 ohm yedek kartuş
(1) USB şarj kablosu
(1) Kordon
(1) Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu