Dinner Lady Vape Pen Max 1500

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 165 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 165 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.30 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Çilekli acıbadem kurabiyesi

Daha Fazla Detaylar

330.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Dinner Lady Vape Pen Max, adını onurlandırır ve maksimum dereceye yükseltilmiş lüks sağlar. Şık bir tasarımın altına gizlenmiş karmaşık teknoloji sayesinde her nefes nefistir, ancak ikinci bir düşünce olmadan kullanımı yeterince kolaydır.

 

Dinner Lady Max 1500 Disposable Pod - Strawberry Macaroon

Çilekli acıbadem kurabiyesi

 

Önceden şarj edilmiş ve kutu açıldığında kullanıma hazır.

Dayanıklı alüminyum kasaya sarılmış ergonomik tasarım, zarif ve minimalist hale getirilmiştir.

Lezzet tercihinize göre göz alıcı ama şık renk seçenekleri.

Zerafet saçan zarif, taşınabilir 100 mm uzunluğunda kalem şekli.

Çoğu tek kullanımlık cihazdan daha uzun süre dayanan ve 1500'den fazla nefes sağlayan 6,5 ml kapasiteli ekstra büyük yerleşik tank.

Üstün lezzeti garanti eden yepyeni bir tıbbi sınıf pamuklu Coil türü.

Güçlü, A sınıfı 1000 mAh pil.

Dinner Lady Vape Pen Maxis tarafından sağlanan yüksek kaliteli vaping deneyimi, her biri nefis nostaljik tatlı karışımları içeren sekiz (8) farklı tatlı çeşidinde mevcuttur.

Bu tatlar, iki farklı nikotin gücünde mevcuttur - 30mg ve 50mg.

Vape Pen Max, en sevdiğimiz Vape Dinner Lady Salt Nikotin eSıvılarını içeren yeni nesil tek kullanımlık pod vape'lerdir. Dinner Lady Vape Pen Max, avucunuzun içine rahatça oturan ergonomik bir tasarıma sahiptir ve çekici ancak dayanıklı bir alüminyum kasa ile tamamlanmıştır. Kaputun altında Max Pen, üstün elikit emilimi ve lezzet sağlayan, önceden haddelenmiş yeni yenilikçi tıbbi sınıf pamuk coillerini ile birlikte gelir. Her pakette (kullanıma bağlı olarak) 5-6 geleneksel 1ml tek kullanımlık bara veya 4-5 paket sigaraya benzeyen 1 Vape Pen Max cihazı bulunur.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu