Uwell Caliburn X, popüler Caliburn pod kit ailesinin bir başka yeni üyesidir. Başlangıçta Caliburn Pod kiti vardı, bundan sonra seri A ve G rozetleriyle ikiye ayrıldı. Bunların hepsi hala popüler başlangıç kitleri olmaya devam ediyor.

Uwell Caliburn X 'te Yeni Neler Var?

Bu seride ekrana sahip ilk ürün. Bu bir OLED ekran ama ne yazık ki boyutundan söz edilmiyor. Ekran, artık 5-20W arasında Değişken Watt değerine sahip olduğundan ve ateşleme düğmesinin çıkış ayarı dahil olmak üzere birden fazla kullanıma sahip olduğundan gereklidir. Ateş etmek için ateş butonunu kullanabilirsiniz ancak bunun da otomatik çekme özelliği vardır. Ana cihazın içinde, USB Tip C bağlantı noktası üzerinden 2A hızlı şarj hızında şarj edilen 850mAh bir pil bulunur. Bir başka harika özellik de, çekilişi tercihinize göre uyarlamak için hava akışı ayar kaydırıcısıdır. Kartuşlar, üst doldurma portu aracılığıyla 3 ml'ye kadar kendi e-likitinizle yeniden doldurulabilir. Coil değiştirebilirsiniz ve bu Caliburn G Coil ve Caliburn G2 coil serileri ile uyumludur. Dahil olan Uwell 0.8ohm ve 1.2ohm Meshed H coillerini alırsınız.

Caliburn G coillerini kullanan X ile performansı Caliburn G ve Caliburn G2'ninkinden çok farklı değil. Buradaki temel fark, X'in tam vat gücü ayarlanabilirliği sunmasıdır, bu nedenle bazı ince ayarlara izin verir. Bobinlerin nasıl performans gösterdiğini öğrenmek istiyorsanız, bu iki incelemenin Performans bölümlerini kontrol ettiğinizden emin olun. Özetle, G coillerinin genel performansı harika ve coil ömrü 20 ila 25 mL arasında değişiyor. Mevcut üç coilden X, 1.2 ve 0.8-ohm ile birlikte gelir. 1.2-ohm coil (9-13 watt) orta mukavemetli salt likit için mükemmeldir, 0.8-ohm coil (13-18 watt) daha düşük mukavemetli salt likitin yanı sıra normal nic yapabilir. Hava akışını açarsanız her iki coille de biraz RDL yapabilirsiniz ve herhangi bir zorluk çekmeden 70VG'ye kadar Uwell Caliburn x kartuş ile işleyebilirler.

 

Bu coillerden sızmaktan şikayet eden insanlardan bazı yorumlar oldu, ancak sıra dışı bir şey fark ettiğimi söyleyemem. Aslında G2 ile yaptığım deneyi tekrarladım: Cihazlardan birini doldurdum ve yaklaşık beş gün boyunca bir kenara bıraktım ve kontakların etrafında likit bulamadım. Normal kullanım sırasında bir veya iki damla görünecektir, ancak bu, kartuş buharları ile kurs için eşittir. Otomatik çekme sensörü çok hassas, o kadar ki düğmeyi kullanmayı tamamen bıraktım. Son olarak, bazı atomizer kısa hataları aldım, ancak kapsülü çıkarıp tekrar düzelttim. Diğerleri bana hiç sorun vermediği için sorun belirli bir 0.8-ohm coille ilgili gibi görünüyor.

Caliburn X, 850 mAh pil ile birlikte gelir ve Type-C ile şarj eder. Uwell Caliburn G2 'den (750 mAh pili olan) belirgin şekilde daha büyük olduğu için 1000 mAh'ye daha yakın olacağını umuyordum, ancak yine de bir pod sistemi için büyük bir pil. 1.2-ohm coili 12 watt'ta kullanarak, şarj etmek zorunda kalmadan önce 6 mL'den biraz fazla likit kullanmayı başardım. Vape, son mL için biraz fazla zayıftı, ama bu hala çok fazla pil ömrü.

Pilin boyutuna göre oldukça hızlı olan 52 dakikada tam şarjı zamanladım. Cihaz şarjın ilk %80'i için daha hızlı şarj ediyor ve daha sonra yavaşlıyor gibi görünüyor, ancak bu ekrandaki şarj çubuklarına göre ve çok doğru olmayabilir. Her halükarda, bir saatin altındaki herhangi bir şey yeterince iyidir. Son olarak, Caliburn X'in doğrudan şarjı vardır, böylece fişe takılıyken vape yapabilirsiniz.